00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin Sensira


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Daikin Sensira
  Високоѕидна единица со мала потрошувачка на енергија и пријатен комфор!

  - Сезонска ефикасност до A + + во режим на ладење
  - Онлајн контролер (опција): проверете ја внатрешната единица од каде било преку вашата апликација, вашата локална мрежа или Интернет, и проверете ја вашата потрошувачка на енергија
  - Работи тивко: до 21 dB(A)
  - Изборот на R-32 системот го намалува влијанието врз животната средина на 68% во споредба со R-410A и резултира со помала потрошувачка на енергија благодарение на високата енергетска ефикасност
  - Нејзиниот "Swing" компресор во споредба со ротирачкиот компресор (кај другите инвертери) обезбедува поголема заштеда на енергија, помал ризик за дефекти на единиците и потивко работење!

  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner

  Посетете не во нашите Продажни Салони
  ул. Илинденска 179, Тетово
  Ул.Сретко Крстески, Гостивар
  ул. 11-ти Септември 101/9, Кичево
  044 335 051 | 075 215 898 | 078 384 611
  store@ecovent.com.mk – Info@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk

  ==================================================================
  Njësi me montim në mur për konsum të ulët të energjisë dhe rehati të këndshme!
  - Еfikasitetit sezonal deri në A ++ në regjimin e ftohjes
  - Kontrolluesi online (opsional): Kontrolloni njësinë e brendshme nga çdo vend nëpërmjet aplikacionit, rrjetit tuaj lokal ose Internetit dhe kontrolloni konsumin tuaj të energjisë
  - I qetë në veprim: deri në 21 dB(A)
  - Zgjedhja e një sistemi me R-32 zvogëlon ndikimin e mjedisit në 68% krahasuar me R-410A dhe sjell një konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të lartë të energjisë
  - kompresori “Swing” që e posedon në krahasim me kompresorin rrotullues (tek inverterët tjerë) mundëson kursim të energjisë, rezik më të ulët për defekte të njësive si dhe punë me zë më të ulët!

  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner

  Na vizitoni ne sallonet tona të shitjes
  rr.Ilindenska 179, Tetovë
  rr.11 Shtatori 101/9, Kërçovë
  rr.Sretko Krsteski, Gostivar
  044 335 051 | 075 215 898 | 078 384 611
  store@ecovent.com.mk – Info@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk
 • Availability:Contact
 • company profile

  Еко вент

  • Company introduction:Еко Вент Дооел е овластен партнер за Македонија на водечки светскиот бренд за HVAC системи - DAIKIN од Јапонија Еко Вент работи во рамките на секторот HVAC (греење, вентилација и климатизација), на тој начин да биде B2B и B2C ориентирана компанија за соработка, се со цел да се обезбедат услуги и фабрикувани производи во рамките на својата индустрија. Овде, во Еко Вент, ние сме одговорни за дизајнирање, производство, имплементирање и тргување со нашите производи со цел да обезбедиме широк спектар на услуги во врска со секторот за греење, вентилација и климатизација и нејзините станбени решенија. Услуги: • Греење • Вентилација • Климатизација Производи: • Вентилација • Даикин • Елементи за обновување на топлина • Армовент вентилатори за чад • Изолации • Единици за вентилација • Прочистувачи на воздух • Алатки и резервни делови Во последниве години, Република Македонија се соочи со сериозни проблеми со загадувањето, најмногу главниот град и Тетово, каде што се наоѓа и Еко Вент, беа прогласени за едни од најзагадените области во светот. Клучен начин за борба против загадувањето ќе биде идејата на Еко Вент за подобрување на квалитетот на воздухот преку обезбедување соодветни решенија во областа на вентилацијата, греењето и климатизацијата. Приоритет и инвестирање во иновациите, технологијата и производниот капацитет од нејзиното основање, го трансформира Еко Вент во една од апсолутните водечки брендови во секторот за греење и климатизација во Македонија. Искуството, владеењето и снаодливоста во секторот за вентилација овозможија Eко Вент да започне со производство на воздушни канали во 2013 година. Со интегрирањето на најновата технологија на производство, компанијата го достигна еден од највисоките производни капацитети во Македонија како и во регионот. СЕРТИФИКАТИ • HOME COMFORT EXPERT е престижно признание кое DAIKIN го доделува на своите најдобри партнери – дистрибутери во една држава. Сертификат за квалитет со кој се потврдува дека компанијата Еко Вент ги исполнува сите критериу
  • Contact Person Name:Еко вент
  • Address:Илинденска 179
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:078 384611
  • Telephone #:044 335051
  • Geo Location:Show  044335051

  shopping assistance