00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin SENSIRA FTXC-35C/RXC-35C инвертер клима

10%save

Daikin SENSIRA FTXC-35C/RXC-35C инвертер клима

Цената е со вклучен ДДВ
43.900 MKD 39.510 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:•високоѕидна инвертер клима со елегантен преден панел
  •Енергетска класа (ладење/греење): A++/A+
  •Достапни капацитети: 3,5KW;
  • R32 еколошки фреон, BLUEVOLUTION
  • 24-часовен тајмер
  •Нејзиниот "Swing" компресор во споредба со ротирачкиот компресор (кај другите инвертери) обезбедува поголема заштеда на енергија, помал ризик за дефекти на единиците и потивко работење!
  • Работи тивко: до 21 dB(A)
  •Температурен опсег на работа при ладење од 10℃ до + 46℃
  •Температурен опсег на работа при греење од -15℃ до + 18℃
  •Wi-Fi адаптер за “on-line” контрола ( опција )
  •Моќен режим на работа• Сопствен сервис и монтерска екипа •ЕУРОВЕНТ сертификат -потврда за квалитет

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - Premium Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .

  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3 08 44 65,
  076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Malaysia
 • Warranty:3 years
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:65.800 MKD 59.220 MKD

  Daikin new SENSIRA FTXC-50C/RXC-50C ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:67.900 MKD 61.110 MKD

  DAIKIN инвертер клима уред SENSIRA ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:57.900 MKD 52.110 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-42C/RXF-42C инв ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:48.400 MKD 43.560 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-35C/RXF-35C инв ...

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Daikin Sensira

  10%save
  Retail Price - VAT Included:48.400 MKD 43.560 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RX ...
  023109949

  shopping assistance