00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin Perfera

Daikin Perfera

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Daikin Perfera
  Нај-современа удобност, во комбинација со свеж европски дизајн!

  - Елегантен, модерен дизајн допрено од иднината.
  - Свеж и чист воздух благодарение на технологијата Daikin Flash Streamer: дишете длабоко и уживајте во совршената клима!
  - 3-D проток на воздух, ја комбинира автоматската ротација на вертикалните и хоризонталните крилца, за да се распредели топлиот или ладниот воздух на секој агол од собата.
  - Интелигентното око со повеќе зони, го открива вашето присуство и ве заштитува од воздушни струи.
  - Wi-Fi уредот ви дава целосна контрола над вашата единица од било каде, во секое време лесно преку смартфон или таблет.

  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner

  Посетете не во нашите Продажни Салони
  ул. Илинденска 179, Тетово
  Ул.Сретко Крстески, Гостивар
  ул. 11-ти Септември 101/9, Кичево
  044 335 051 | 075 215 898 | 078 384 611
  store@ecovent.com.mk – Info@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk

  ========================================================
  Rehati bashkëkohore, e kombinuar me një dizajn të freskët evropian!

  - Dizajni elegant dhe modern
  - Ajër të pastërt dhe të freskët falë teknologjisë Daikin Flash Streamer: merrni frymë thellë dhe kënaquni me klimën e përsosur!
  - 3-D rrjedha e ajrit kombinon rotacionin automatik vertikal dhe horizontal të fletëzave në mënyrë që të shpërndajë ajrin e nxehtë apo të ftohtë në çdo cep të dhomës.
  - Syri inteligjent me shumë zona zbulon praninë tuaj dhe ju mbron nga rrymat e ajrit
  - Adaptori Wi-Fi ju lejon të kontrolloni plotësisht kondicionerin nga kudo dhe në çdo kohë, nga celulari ose tableti Juaj.

  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner

  Na vizitoni ne sallonet tona të shitjes
  rr.Ilindenska 179, Tetovë
  rr.11 Shtatori 101/9, Kërçovë
  rr.Sretko Krsteski, Gostivar
  044 335 051 | 075 215 898 | 078 384 611
  store@ecovent.com.mk – Info@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk
 • Availability:Contact
 • company profile

  Еко вент

  • Company introduction:Еко Вент Дооел е овластен партнер за Македонија на водечки светскиот бренд за HVAC системи - DAIKIN од Јапонија Еко Вент работи во рамките на секторот HVAC (греење, вентилација и климатизација), на тој начин да биде B2B и B2C ориентирана компанија за соработка, се со цел да се обезбедат услуги и фабрикувани производи во рамките на својата индустрија. Овде, во Еко Вент, ние сме одговорни за дизајнирање, производство, имплементирање и тргување со нашите производи со цел да обезбедиме широк спектар на услуги во врска со секторот за греење, вентилација и климатизација и нејзините станбени решенија. Услуги: • Греење • Вентилација • Климатизација Производи: • Вентилација • Даикин • Елементи за обновување на топлина • Армовент вентилатори за чад • Изолации • Единици за вентилација • Прочистувачи на воздух • Алатки и резервни делови Во последниве години, Република Македонија се соочи со сериозни проблеми со загадувањето, најмногу главниот град и Тетово, каде што се наоѓа и Еко Вент, беа прогласени за едни од најзагадените области во светот. Клучен начин за борба против загадувањето ќе биде идејата на Еко Вент за подобрување на квалитетот на воздухот преку обезбедување соодветни решенија во областа на вентилацијата, греењето и климатизацијата. Приоритет и инвестирање во иновациите, технологијата и производниот капацитет од нејзиното основање, го трансформира Еко Вент во една од апсолутните водечки брендови во секторот за греење и климатизација во Македонија. Искуството, владеењето и снаодливоста во секторот за вентилација овозможија Eко Вент да започне со производство на воздушни канали во 2013 година. Со интегрирањето на најновата технологија на производство, компанијата го достигна еден од највисоките производни капацитети во Македонија како и во регионот. СЕРТИФИКАТИ • HOME COMFORT EXPERT е престижно признание кое DAIKIN го доделува на своите најдобри партнери – дистрибутери во една држава. Сертификат за квалитет со кој се потврдува дека компанијата Еко Вент ги исполнува сите критериу
  • Contact Person Name:Еко вент
  • Address:Илинденска 179
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:078 384611
  • Telephone #:044 335051
  • Geo Location:Show  044335051

  shopping assistance