00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN инвертер клима PERFERA FTXM42-M

DAIKIN инвертер клима PERFERA FTXM42-M

Цената е со вклучен ДДВ
99.508 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:DAIKIN PERFERA FTXM42-M е високоѕидна инвертер клима 3 во 1 - грее, лади и обезбедува чист воздух благодарение на вградената Flash Streamer технологија на Daikin.
  •Капацитет на ладење :1.7/ 4.2 /5.0 kW;
  •Капацитет на греење: 1.7/ 5.4 /6.0 kW;
  •R32 еколошки фреон- помало штетно влијанието врз животната средина до 68% и повисока енергетска ефикасност во споредба со R410А.
  •Висока Енергетска класа до A++/А++
  •SCOP до 5.10
  •SEER до 8,53
  •Препорачана површина за греење/ладење до 50м2( добро изолиран простор)
  •Tемпературен опсег на работа од -15С до +46С
  •Мултизонско интелигентно око за две области
  •Економичен режим
  •Режим на удобност
  •3-D проток на воздух
  •‘TURBO”режим на работа
  •Беззвучна работа на внатрешната единица
  •Беззвучна работа на надворешната единица
  •неделен тајмер и
  • 24-часовен тајмер
  •Димензии на вн.единица ( мм)...298x900x215
  •Димензии на надв.единица (мм) 735x825x300
  •Можност за wifi контролер
  •Филтер за воздух
  •Еуровент сертификат
  •Сопствен сервис и монтажа
  Заштедата на енергија е само една од предностите на оваа единица. Со купување на DAIKIN PERFERA FTXM42M Вие се одлучувате за двојно штедење
  •ќе го намалите влијанието на штетните гасови во сопствената животна средина ,
  •ќе штедите на пари, поради ниските сметки за струја.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон - Скопјанка : (02) 5 11 54 24
  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3 08 44 65,
  076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Czech Republic
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:46.500 MKD 41.850 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RX ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:65.500 MKD 58.950 MKD

  DAIKIN инвертер клима уред SENSIRA ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:42.900 MKD 38.610 MKD

  DAIKIN инвертер клима SENSIRA FTXC- ...

  Retail Price - VAT Included:90.980 MKD

  DAIKIN INVERTER air conditioning - ...
  023109949

  shopping assistance