00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN -Fleksi клима уред FLXS-B/RXS-K


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description: Флекси единиците се елегантни и одлично решение за поставување на плафон или на под, зависно од обликот на просторијата. Со прикладен дизајн тие се едноставни за управување . ●ИНВЕРТЕР технологија. ● Автоматско префрлување лето-зима ● Филтер за прочистување на воздухот ● EНЕРГЕТСКО НИВО: A ● Еколошки гас: R-410A ● Подрачје на работа за греење: -15 до +20 °C ●- Подрачје на работа за ладење: -10 до +46 °C ●СОР до 3.62 ●ЕЕR до 3.50 ●Распон на можен капацитет [kW] 2.5 – 5.3 ладење● 3.4 - 7.0 греење •Безжичен далечински управувач •Автоматско префрлување од режим на ладење во режим на греење •Фотокаталитички филтер за прочистување на воздухот • Автоматски избор на брзината на вентилаторот • Вентилатор со 5 брзини на работа •Само-вентилација • Автоматско вертикално поткревање на ламелата •Моќен мод • 24-саатен временски програматор •Програма за работа при отсутност • Нечујна тивка работа на внатрешната и надворешната единица •Само-дијагностика • Автоматски рестарт • Програм за одвлажнување • Антикорозивна заштита на надворешниот изменувч за топлина
 • Availability:On Order
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Japan
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show  023109949

  shopping assistance