00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin Altherma 3H HT

Daikin Altherma 3H HT

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Бидете во тек со иновациите, уживајте во комфорт кој го заслужувате!
  Ви ја претставуваме новата урбана Daikin Altherma 3H HT со редизајнирани и надградени придобивки
  без грижи во најладните зимски денови, ниска потрошувачка дури и до -28°С
  уживајте во тишината која ја нуди надворешната единица
  еден вентилатор - заштеда на простор и компактен дизајн
  сосема нов компресор - температура на водата до 70°С во режим
  без инсталација на фреон
  обезбедена заштита од замрзнување на водата во зимски период
  грижа за животната средина, ги намалува СО₂ честички во воздухот
  ‘Daikin Residential controller’ апликација за комплетна контрола без разлика каде сте.
  ‘Stand by me’ платформата Ве информира вас и најблиските овластени сервисери за потребното одржување на вашиот систем.

  Изберете Daikin Altherma 3 H HT Tоплотни пумпи и добиjте 10% намалување + до 20 % грант од GEFF програмата

  DAIKIN, квалитетна инвестиција за вашиот простор
  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner

  Jeni në trend me inovacionet, kënaquni me konfortin që e mertioni
  Ua prezantojmë Daikin Altherma 3H HT më të ri urban, i ridizajnuar dhe i riperformuar:

  pa frigë në ditët më të ftohta të dimrit, harxhime të ulëta edhe në -28°С
  kënaquni në qetësinë që e ofron njësia e jashtme
  një ventilator – kursim i hapsirës dhe dizajn i kompletuar
  kompresor krejtësisht i ri – temperaturë e ujit deri në 70°С në regjim
  pa instalim të freonit
  mbrojtje e siguruar për mos ngrirje të ujit gjatë përiudhës së dimrit
  kujdes për mjedisin jetësor, i ul grimcat СО₂ në ajër
  ‘Daikin Residential controller’ aplikacion për kontroll të kompletuar panvarsisht se ku gjindeni
  ‘Stand by me’ platforma ju informon juve dhe servisin e autorizuar më të afërt për mirëmbajtjen e sistemit

  Zgjidhni Daikin Althermat LT pompat e ngrohjes dhe fitoni 10% ujle +20% grant nga GEFF programi.

  DAIKIN, investimi kualitativ për ambientin tuaj
  ЕКО VENT – OFFICIAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner
 • Availability:Contact
 • company profile

  Еко вент

  • Company introduction:Еко Вент Дооел е овластен партнер за Македонија на водечки светскиот бренд за HVAC системи - DAIKIN од Јапонија Еко Вент работи во рамките на секторот HVAC (греење, вентилација и климатизација), на тој начин да биде B2B и B2C ориентирана компанија за соработка, се со цел да се обезбедат услуги и фабрикувани производи во рамките на својата индустрија. Овде, во Еко Вент, ние сме одговорни за дизајнирање, производство, имплементирање и тргување со нашите производи со цел да обезбедиме широк спектар на услуги во врска со секторот за греење, вентилација и климатизација и нејзините станбени решенија. Услуги: • Греење • Вентилација • Климатизација Производи: • Вентилација • Даикин • Елементи за обновување на топлина • Армовент вентилатори за чад • Изолации • Единици за вентилација • Прочистувачи на воздух • Алатки и резервни делови Во последниве години, Република Македонија се соочи со сериозни проблеми со загадувањето, најмногу главниот град и Тетово, каде што се наоѓа и Еко Вент, беа прогласени за едни од најзагадените области во светот. Клучен начин за борба против загадувањето ќе биде идејата на Еко Вент за подобрување на квалитетот на воздухот преку обезбедување соодветни решенија во областа на вентилацијата, греењето и климатизацијата. Приоритет и инвестирање во иновациите, технологијата и производниот капацитет од нејзиното основање, го трансформира Еко Вент во една од апсолутните водечки брендови во секторот за греење и климатизација во Македонија. Искуството, владеењето и снаодливоста во секторот за вентилација овозможија Eко Вент да започне со производство на воздушни канали во 2013 година. Со интегрирањето на најновата технологија на производство, компанијата го достигна еден од највисоките производни капацитети во Македонија како и во регионот. СЕРТИФИКАТИ • HOME COMFORT EXPERT е престижно признание кое DAIKIN го доделува на своите најдобри партнери – дистрибутери во една држава. Сертификат за квалитет со кој се потврдува дека компанијата Еко Вент ги исполнува сите критериу
  • Contact Person Name:Еко вент
  • Address:Илинденска 179
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:078 384611
  • Telephone #:044 335051
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Daikin Altherma LT

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Daikin Sensira
  044335051

  shopping assistance