00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Carrier 42QHC012D8LS / 38QHC012D8LS Legacy inverter

18%save

Carrier 42QHC012D8LS / 38QHC012D8LS Legacy inverter

Цената е со вклучен ДДВ
36.990 MKD 29.990 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Carrier 42QHC012D8LS / 38QHC012D8LS Legacy inverter
 • Seller:Energija
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:12
  • Geo Location:Show
  11%save
  Retail Price - VAT Included:59.990 MKD 52.990 MKD

  Carrier 42QHB18D8S / 38QHB18D8S Inf ...

  17%save
  Retail Price - VAT Included:39.990 MKD 32.990 MKD

  Carrier 42QHC012D8SA / 38QHC012D8S ...

  22%save
  Retail Price - VAT Included:39.990 MKD 30.990 MKD

  Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Cr ...

  22%save
  Retail Price - VAT Included:39.990 MKD 30.990 MKD

  Клима уред Carrier 42QHB09D8SA / 38 ...

  Retail Price - VAT Included:36.990 MKD

  Carrier Infinity 42QHB12D8S inverte ...

  Retail Price - VAT Included:36.990 MKD

  Carrier 42QHB12D8S / 38QHB12D8S Inf ...
  023061466

  shopping assistance