00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Carrier 42QHB12D8S / 38QHB12D8S Infinity


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:CARRIER Infinity Inverter клима уреди (R32):
  • екстремно тивок и штедлив клима уред
  • А++ / А+++ енергетска класа на ладење и греење
  • најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
  • функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
  • Golden Fin - антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • функција на самочистење, Eurovent сертификат
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC

  Carrier 42QHB12D8S / 38QHB12D8S Infinity 3,52 (1,0 ÷ 4,1) / 3,80 (0,9 ÷ 4,7)
 • Availability:Contact
 • Seller:Energija
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:12
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:52.990 MKD

  Carrier 42QHB18D8S / 38QHB18D8S Inf ...

  Retail Price - VAT Included:38.990 MKD

  Toshiba RAS-B13J2KVG-Е / RAS-13J2AV ...

  Retail Price - VAT Included:49.990 MKD

  Toshiba RAS-B16J2KVG-Е / RAS-16J2AV ...

  Retail Price - VAT Included:77.990 MKD

  Toshiba RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG ...

  12%save
  Retail Price - VAT Included:68.890 MKD 59.990 MKD

  Toshiba RAS-16PKVSG-E / RAS-16PAVSG ...
  023061466

  shopping assistance