00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Unircorn масичка со клупа

20%save

Unircorn масичка со клупа

Цената е со вклучен ДДВ
1.800 MKD 1.440 MKD

 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Димензии: 49х70х54 см
  - За деца над 24 м
  - Лиценцирана Unicorn масичка
  - Погодна за изучување на бројките
  - едукативна масичка

  Dolu 2564
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Turkey
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance