00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Сет масичка и 2 фотелји на дување

33%save

 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Димензии на фотелја: 56 x 46 x 58 см
  - Димензии на маса: 36 x 38 см
  - Сетот е погоден за деца од 1 до 4 год
  - Врвен квалитет
 • Availability:In Stock
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance