00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Мотор на педали

37%save

Мотор на педали

Цената е со вклучен ДДВ
4.590 MKD 2.869 MKD

 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Димензии: 57 x 85,5 x 48 см
  - Исклучително лесно за управување, овозможува пријатно време за децата и го поддржува нивниот физички развој.
  - Помага при зајакнување на мускулите на нозете при вртење на педалите.
  - Производот е наменет за деца над 36 месеци.
  - Исклучително лесен за управување

  Dolu 8065
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Turkey
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance