00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Маркет количка

28%save

Маркет количка

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

990.0 MKD 713 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Delivery price is 200 MKD

Производот го добивате за 3 до 5 работни дена.

MarketKonekt гарантира 100% заштита на купувачите. Доколку производот не соодвествува на описот нудиме враќање на парите. Прочитајте повеќе.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Димензии: 46.5 см
  - Наменето за деца од 3 до 6 години

  PILSAN 07 604
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Turkey
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:10.140 MKD

  Кучичка во форма на тиква

  Retail Price - VAT Included:2.210 MKD

  Play car

  19%save
  Retail Price - VAT Included:4.990 MKD 4.030 MKD

  Трактор-багер на педала

  Retail Price - VAT Included:1.235 MKD

  Камион со 2 колички

  43%save
  Retail Price - VAT Included:4.990 MKD 2.800 MKD

  Трактор на педала со приколка

  Retail Price - VAT Included:6.240 MKD

  Клацкалка за деца
  070/287-777

  shopping assistance