00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Кош

32%save

Кош

Цената е со вклучен ДДВ
1.500 MKD 1.016 MKD

 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:- Димензии: 42х42х117 Cm
  - Наменето за деца над 36 месеци
  - Кошот е наменет за деца и долниот дел се полни со вода или песок за поголема стабилност

  pilsan 03 394
 • оцени од корисници
  company profile

  Андреј Компани

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 20 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Петричка 6; Ванчо Прке б.б. Штип
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 222235
  • Telephone #:(032)388103
  • Year registered:1998
  • Total employees:35
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:2.100 MKD 1.890 MKD

  Коњче клацкалка
  070/287-777

  shopping assistance