00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Хелти Груп

  • Company introduction:Healthy Group е европски бренд со традиција од 18 години со GLK Германски стандард за квалитет на производство. Сите производи се произведуваат во Македонија ( Грифин Груп Доел) и се извезуваат на пазарот на ЕУ и други земји (вкупно 23). Глобалната политика на компанијата е да прави производи со максимален квалитет и без конзерванси, пестициди, вештачки бои, подобрувачи на вкус и со најпристапни цени на пазарот.
  • Contact Person Name:Хелти Груп
  • Address:бул.Борис Трајковски
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:072 255655

Images

Logo

Other

Company profile complete59.38%
Number of products10
Member since09 Nov, 2021
Last activity09:57:04 , 22 Dec, 2021
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance