00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Канцелариски стол "Петерсбург"

Канцелариски стол "Петерсбург"

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

8905 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Delivery price is 200 MKD

Производот го добивате за 2 до 3 работни дена.

MarketKonekt гарантира 100% заштита на купувачите. Доколку производот не соодвествува на описот нудиме враќање на парите. Прочитајте повеќе.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Sections:
 • Product Description:👉 Карактеристики на канцеларискиот стол Delux 22 👇
  - Регулирање на височината на столот
  - Регулирање на височината на потпирачката
  - Регулирање на наслонот на потпирачката
  - Регулирање на длабочината на седење (растојанието помеѓу потпирачката и седалка)
  - Полиуретанови рачки
  - Максимална тежина на корисникот до 120кг.
 • Seller:TLT DOOEL
 • оцени од корисници
  company profile

  TLT DOOEL

  • Company introduction:ТЛТ ДООЕЛ – Скопје е компанија основана во 2015 година која се занимава со продажба на канцелариски материјали. Со асортиман од преку 3000 производи, ТЛТ ДООЕЛ може да ги задоволи сите потреби на една фирма. Од ситни канцелариски материјали (пенкала, маркери, селотејп, хефталки, спајалици, дупчалки, дигитрони итн.),хартиена програма (фотокопирна хартија, регистри, секаков вид на коверти, печатени обрасци, папки, етикети, фискални и термо ролни и др.), канцелариски мебел и канцелариска галантерија (канцелариски столици, плутени и бели магнетни табли итн.), тонери и принтери како и принтање на секаков вид на материјали (коверти со лого, меморандуми, роковници, брошури, флаери, рекламен материјал, рекламни банери итн.) Покрај канцелариската програма, нудиме и еколошки, професионални средства и опрема за чистење (течен сапун, пена за раце, средства за суво миење на раце, средство за чистење прозори / под, брисачи за раце, тоалетна хартија, џогери, метли, крпи, кофи итн.) наменети за канцелариско чистење. Од услуги, нудиме хемиско чистење на возен парк и секаков вид на мебел обложен со штофан материјал.
  • Contact Person Name:Соња Димитровска
  • Address:T.C Olimpiko Londonska 19/2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+389 78 246811
  • Telephone #:+389 78 246811
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:6.160 MKD

  Канцелариски стол "Петерсбург"

  Retail Price - VAT Included:7.225 MKD

  Канцелариски стол "Петерсбург"

  Retail Price - VAT Included:8.570 MKD

  Канцелариски стол Lea

  Retail Price - VAT Included:15.570 MKD

  Канцелариски стол "Петерсбург"

  Retail Price - VAT Included:13.775 MKD

  Канцелариски стол "Петерсбург"

  Retail Price - VAT Included:4.650 MKD

  Канцелариски стол Милан
  070/287-777

  shopping assistance