00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Chair-desk

Chair-desk

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Chairs - several types
 • Seller:Merian As
 • company profile

  Merian As

  • Company introduction:Мериан Ас е единствена компанија во Македонија која со своето сопствено производство и две децении постоење фи опремува основните, средните училишта, факултетите, градинките, канцелариите со комплетна опрема и мебел. Клупи, столици, табли, катедри, наставнички столици, конференциски столици, конференциски маси, витрини, ормари, закачалки, бироа, компјутерски маси, клупи за по ходници, клупи за во парк се само дел од нашиот асортиман. Претставништвото на компанијата се наоѓа во Т.Ц. Лептокарија, Карпош 3 а производствените погони се наоѓаат во с. Волково - Скопје Работиме и по наши стандарди, но и по ваши димензии, се разбира со наша стручна помош. Материјали и боја по избор - медијапан, иверица, масовно дрво
  • Contact Person Name:Merian AS
  • Address:ул. Никола Русински 3Б ТЦ. Лептокарија
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+389 70 274421 , +389 70 237795,
  • Telephone #:+38923064552
  • Fax #:+38923064552
  • Year registered:1992
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Chair

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Desk-Chair

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Chair

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Desk

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Desk
  023064552

  shopping assistance