00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Еко Метал 16

Еко Метал 16

Нашите активности се собирање, складирање, и рециклирање различни материјали со цел заштита на животната средина. Основната дејност е откуп, селекција, преработка и транспорт на секундарни, обоени и необоени метали до индустриските капацитети во Македонија и странство. СУРОВИНИ -Железо -Алуминиум -Бакар -Месинг -Олово -Акумулатори -Искористени ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Page 1 of 1, total 4 products


070/287-777

shopping assistance