00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Sopot

Sopot

Каменолом за производство на камен-варовник кој има широка примена во градежништвото, производството на вар, производство на микрогранулати за потребите на хемиската индустрија. Локацијата на рудникот-каменолом е во атарот на с.Сопот, Куманово, со директен асфалтиран пристапен пат во должина од 4,5 км ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:Ask for price

Lime-stone

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Lime-stone

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Production of lime-stone

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Lime-stone

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Production of lime-stone

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Lime-stone

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Production of lime-stone

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Lime-stone

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Lime-stone

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Production of lime-stone


Page 1 of 1, total 10 products


070/287-777

shopping assistance