00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Клинтек

Клинтек

КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен застапник на германската компанија Kärcher. На овој начин комплетниот асортиман на Kärcher машини, опрема и средства за чистење е достапен и на цела територијата на Република Македонија. Ориентирани кон клиентите, ние од КЛИНТЕК, за приватни и професионални корисници ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Page 1 of 1, total 9 products


070/287-777

shopping assistance