00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Јомак Ком

Јомак Ком

Јомак Ком e компанија чија основна дејност е производство на индустриска опрема за готвење по HACCP стандарди. Производи: • Аспиратори • Висечки елементи • Вертикални шкафови • Тостери • Фиокарници • Фритези • Гиро • Мијалници • Паланчикари • Печки • Работни маси • Скари • ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:Ask for price

Печки

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Скари

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Мијалници

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Паланчикари

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Работни маси

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Шпорети

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Тостери

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Аспиратори


Page 1 of 1, total 10 products


070/287-777

shopping assistance