00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Слушалки Speak FLAT


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Speak Flat слушалки за во уво со копче за микрофон и одговор. Можете да одговорите на телефонски повици и да разговарате со слободни раце или прескокнете песни со само едно копче. Се карактеризираат со кабел со должина. Кабелот се увиткува. Приклучок 3,5 мм приклучок. Компатибилни се со повеќето паметни телефони, таблети и аудио уреди со 3,5 мм приклучоци.
  • Микрофон со далечински управувач
  • Кабелот со увиткување

  Технички карактеристики
  - Опсег на фреквенции (Hz-kHz): 20-20
  - Магнет: neodyme
  - Должина на кабелот(м): 1,2
  - Приклучок: 3,5 mm
  - Далечински управувач и микрофон
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Italy
 • company profile

  Alfi Technocenter

  • Company introduction:АЛФИ БИ КОМПАНИ е трговско друштво кое од 1992 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку пласман на повеќе од 35.000 производи, кои со својот квалитет и иновативност придонесуваат за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи. АЛФИ БИ КОМПАНИ, чија главна визија и цел е задоволување на најпребирливите купувачи, се стреми кон постојано зголемување на својот асортиман, квалитетот на производите, инвестирањето во човечки ресурси за квалитетна услуга и љубезен однос со купувачите, инвестирање во трговски капацитети за поголема комфорност на нашите ценети потрошувачи. Ориентираност кон постојано усовршување и модернизирање на своето работење по примерот на светските трговски центри, непосредно се стекнува со епитетот на еден од лидерите во својата област. АЛФИ БИ КОМПАНИ, своето идно работење се стреми да го насочи кон проширување на своите капацитети, поголем пласман на домашниот и странскиот пазар и поголема општествена и социјална вклученост.
  • Contact Person Name:Бошко
  • Address:Индустриска зона б.б., нас.Карпош
  • Post Code:1000
  • City:Kumanovo , Macedonia
  • Cell Phone #:076/266-994
  • Telephone #:031445210
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.4 of 5.0 (10 ratings total)

  5%save
  Retail Price - VAT Included:839 MKD 797 MKD

  Слушалки Speak FLAT

  4%save
  Retail Price - VAT Included:419 MKD 399 MKD

  Слушалки Speak FLAT

  10%save
  Retail Price - VAT Included:279 MKD 249 MKD

  Слушалки Speak FLAT

  8%save
  Retail Price - VAT Included:349 MKD 319 MKD

  Слушалки Speak FLAT

  5%save
  Retail Price - VAT Included:349 MKD 329 MKD

  Слушалки Speak FLAT
  031445210

  shopping assistance