00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Вакуумски колектор 150 литри


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Абсорбер изработен по U принцип на бакарните цевки, високопресувана камена волна како изолација обвиткан со кутија од нерѓосувачки челик.
 • Seller:Alfi Bi
 • company profile

  Alfi Bi

  • Company introduction:АЛФИ БИ КОМПАНИ е трговско друштво кое од 1992 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку пласман на повеќе од 35.000 производи, кои со својот квалитет и иновативност придонесуваат за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи. АЛФИ БИ КОМПАНИ, чија главна визија и цел е задоволување на најпребирливите купувачи, се стреми кон постојано зголемување на својот асортиман, квалитетот на производите, инвестирањето во човечки ресурси за квалитетна услуга и љубезен однос со купувачите, инвестирање во трговски капацитети за поголема комфорност на нашите ценети потрошувачи. Ориентираност кон постојано усовршување и модернизирање на своето работење по примерот на светските трговски центри, непосредно се стекнува со епитетот на еден од лидерите во својата област. АЛФИ БИ КОМПАНИ, своето идно работење се стреми да го насочи кон проширување на своите капацитети, поголем пласман на домашниот и странскиот пазар и поголема општествена и социјална вклученост.
  • Contact Person Name:Алфи Би
  • Address:Улица 7 Број 16
  • Post Code:1300
  • City:Kumanovo , Macedonia
  • Telephone #:031445210
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:17.990 MKD

  Вакуумски колектор 200 литри

  Retail Price - VAT Included:15.900 MKD

  Solar collector vacuum
  031445210

  shopping assistance