00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Термосифонски соларен систем 160L


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Термосифонски соларен систем 160L
  два колектора x 1.5м2
  Во цената е вклучено:
  -сигурносен не повратен вентил
  -електричен грејач 2kw
  -антифриз 6L
 • Availability:Contact
 • Seller:Joki
 • company profile

  Joki

  • Company introduction:“JOKИ” e развојно ориентирана компанија, со широк асортиман на производи, основана во 1999 година во Скопје, која се занимава со трговија на големо и мало со сите видови на топловодно греење, соларна енергија, климатизација и водовод. Основен приоритет на компанијата е унапредување и подобрување на квалитетот на работењето и зголемување на одговорноста, што претставува клуч на нашиот успех и темел на нашиот раст и развој. Нашата компанија соработува со голем број на странски фирми и е директен/ексклузивен увозник на нивните производи. Во продолжение Ви претставуваме дел од нив: - “Viadrus” Чешка (производител на гусени котли на цврсто и течно гориво); - "WILO SE" Germany - еден од водечките производители на пумпи и пумпни системи за греење, ладење, климатизација, снабдување со вода и одвод на отпадна вода; - “COMAP” France (производител на регулациони вентили, филтри и фитинг); - “Radijator inženjering” Србија (производител на котли на цврсто гориво); - “FBC Majdanpek” Србија (производител на бакарни цевки); - “DELTAPAN” Turkey (производител на панелни радијатори); - “Ekopan” Србија, (производител на електрични котли); - "Ezinç" Turkey (производител на комбинирани бојлери и сончеви колектори); - “Thermal trend” Czech Republic (фабрика за производство на елементи за затоплување на бањи); - "Valdom" Србија (производител на пластична "ПВЦ" цевка и соодветен фитинг). Долгогодишното искуство, стекнатата доверба во земјата и странство, воспоставените коресподентски односи со своите клиенти, добро обучениот и професионален кадар, јасната визија и стратегија на менаџментот, се реална основа дека “JOKИ” ќе го задржи трендот на раст, квалитет и успешност во работењето.
  • Contact Person Name:Бранкица
  • Address:ул.36 бр.2А
  • Post Code:1041
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022550118
  • Fax #:022550119
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:41.810 MKD

  Термосифонски соларен систем 160L

  Retail Price - VAT Included:52.190 MKD

  Термосифонски соларен систем 200L

  Retail Price - VAT Included:39.910 MKD

  Термосифонски соларен систем 120L
  022550118

  shopping assistance