00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

СОЛАРЕН КОНТРОЛЕР - PCSOL 150


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Во цената се вклучени 2 сонди. Лесен за користење - TOUCH&PLAY систем. Се користи за контрола на основен соларен систем. Графички дисплеј со LED сијалички. Заштита од прегревање. Интилигентен аларм. Производител SALUS - Полска.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Valving
 • Place of Origin:Poland
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Valving

  • Company introduction:ВАЛВИНГ е фирма која се занимава со увоз, продажба и монтажа на опрема за греење и водовод како и чешми и галантерија за бањи. На пазарот нудиме оптимални решенија а тоа значи добар производ или услуга со прифатлива цена. Со оваа проблематика се занимаваме 15 години, а “задоволен“ муштерија е наша главна цел и мото во работењето.
  • Contact Person Name:Valving
  • Address:Скупи 22/2
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078404757
  • Telephone #:023091100
  • Geo Location:Show
  5%save
  Retail Price - VAT Included:5.500 MKD 5.225 MKD

  СОЛАРЕН КОНТРОЛЕР - PCSOL 150

  5%save
  Retail Price - VAT Included:4.900 MKD 4.655 MKD

  СОЛАРЕН КОНТРОЛЕР - PCSOL 150
  023091100

  shopping assistance