00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Моноблок Eurovit


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Моноблок Eurovit-симплон(одвод во под) со WC даска soft-close и долно полнење на казанчето
 • Category:Bathroom
 • Availability:In Stock
 • Warranty:3 years
 • company profile

  Aqua planet

  • Company introduction:Аква Планет дооел - Скопје е компанија за градежно занаетчиски и водоинсталатерски работи, санитарии, плочки, галантерија, бои и лакови, електрика и железарија.
  • Contact Person Name:Аква Планет
  • Address:Бул. Патризански Одреди
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 71 272 990
  • Telephone #:00 389 (0)2 3078 949
  • Fax #:00 389 (0)2 2040 252
  • Total employees:20
  • Geo Location:Show  023078949

  shopping assistance