00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Дезинфекција на стан до 100 м2


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Дезинфекција на внатрешноста на возилото со помош на висококвалитетни машини на пареа од италијанскиот бренд “Novaltec Group” со темератури од 175 0C

  Вклучува:
  -Дезинфекција на тапацираниот дел од возилото (седишта, патосници, тапацир на врати, багажен простор)
  -Дезинфекција на вентилација во возилото
  -Дезинфекција на контролната табла и џебовите во возилото
  -Дезинфекција на пластичните и металните делови во возилото
  -Дезинфекција на рачките од возилото

  Во овие невообичаени моменти кога сите чувствуваме некоја нестабилност од моменталната ситуација, ние, ТЛТ ДООЕЛ како општествено одговорна компанија сакаме да им дадеме на луѓето една дополнителна сигурност преку нашите услуги за дезинфекција со пареа кои можат да се искористат за вашето возило или дом.
  Воедно апелираме во меѓувреме да се следат и најодговорно да се почитуваат препораките на Министерството за здравство и Владата.

  “Novaltec Group” е компанија која е основана во 1994та година во Италија (Scorze’) која се занимава со производство, продажба на машини, аксесоари и детергенти за професионално и индустриско чистење и дезинфекција. Искористувајќи ја предноста и моќноста на еден природен елемент како пареата, “Novaltec Group” станува еден од лидерите во оваа бранша. Нивниот сектор за истражување и развој непрекинато развива нови решенија, кои комбинирани со искуството стекнато во оваа област им овозможува да креираат продукти кои имаат високо ниво на додадена вредност, бидејќи се способни за уникатни и “eco-friendly” перформанси во согласност со најстрогите регулативи за безбедност.
 • Seller:TLT DOOEL
 • company profile

  TLT DOOEL

  • Company introduction:ТЛТ ДООЕЛ – Скопје е компанија основана во 2015 година која се занимава со продажба на канцелариски материјали. Со асортиман од преку 3000 производи, ТЛТ ДООЕЛ може да ги задоволи сите потреби на една фирма. Од ситни канцелариски материјали (пенкала, маркери, селотејп, хефталки, спајалици, дупчалки, дигитрони итн.),хартиена програма (фотокопирна хартија, регистри, секаков вид на коверти, печатени обрасци, папки, етикети, фискални и термо ролни и др.), канцелариски мебел и канцелариска галантерија (канцелариски столици, плутени и бели магнетни табли итн.), тонери и принтери како и принтање на секаков вид на материјали (коверти со лого, меморандуми, роковници, брошури, флаери, рекламен материјал, рекламни банери итн.) Покрај канцелариската програма, нудиме и еколошки, професионални средства и опрема за чистење (течен сапун, пена за раце, средства за суво миење на раце, средство за чистење прозори / под, брисачи за раце, тоалетна хартија, џогери, метли, крпи, кофи итн.) наменети за канцелариско чистење. Од услуги, нудиме хемиско чистење на возен парк и секаков вид на мебел обложен со штофан материјал.
  • Contact Person Name:Соња Димитровска
  • Address:T.C Olimpiko Londonska 19/2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+389 78 246811
  • Telephone #:+389 78 246811
  • Geo Location:Show
  50%save
  Retail Price - VAT Included:3.500 MKD 1.750 MKD

  Дезинфекција на возила

  50%save
  Retail Price - VAT Included:5.000 MKD 2.500 MKD

  Дезинфекција на стан до 50 м2

  50%save
  Retail Price - VAT Included:12.000 MKD 6.000 MKD

  Дезинфекција на стан до 150 м2
  078246811

  shopping assistance