00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Liqui Moly Molygen 5W-30 4L

Liqui Moly Molygen 5W-30 4L

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

1700 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Free Delivery

Delivery within 1-2 work days. Free delivery for Macedonia.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:LIQUI MOLY recommends this product for vehicles that needs to comply the following specifications:
  API SN Plus
  ILSAC GF-5
  Chrysler MS-6395
  Daihatsu
  Ford
  GM 6094 M
  Honda
  Hyundai
  Isuzu
  Kia
  Mazda
  Mitsubishi
  Nissan
  Subaru
  Suzuki
  Toyota
 • Category:Motor Oils
 • Availability:In Stock
 • Seller:Autofilter
 • оцени од корисници
  company profile

  Autofilter

  • Company introduction:Компанијата Аутофилтер е основана 2003 година како фирма специјализирана за трговија со филтри за автомобилскиот сектор. За кратко време стана почитувана и успешна на домашниот пазар, препознатлива по големиот и квалитетен асортиман на филтри. Нашите купувачи во секое време можеме да ги опслужиме со филтри за сите видови автомобили, камиони, и градежни машини, застапени на нашиот пазар, вклучувајќи ги и најновите модели на возила. Професионалниот, одговорен и коректен однос, како и кавалитетниот избор на артикли придонесе нашите купувачи со голема доверба и задоволство да соработуваат со нашата компанија. Нашата цел во иднина е да ја зголемиме понудата со познати брендови на филтри за да ги задоволиме барањата и очекувањата на нашите клиенти. За заеднички успех Ве покануваме да соработувате со нашата фирма.
  • Contact Person Name:Petar
  • Address:бул.Партизански Одреди 88 лок.22
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 3077988
  • Year registered:2003
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.7 of 5.0 (8 ratings total)

  Retail Price - VAT Included:1.850 MKD

  Liqui Moly Molygen 5W-30 4L

  Retail Price - VAT Included:2.100 MKD

  Liqui Moly Molygen 5W-30 5L

  Retail Price - VAT Included:2.860 MKD

  Liqui Moly Top Tec 4300 5W-30 5L
  070/287-777

  shopping assistance