00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Сервисни услуги


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Преку АМСМ Услуги – Помош на пат (СПИ) достапни ви се и висококвалитетни сервисни услуги, меѓу кои: Тестирање на мотор Контрола на палење Контрола на карбирација Контрола на платинки Контрола на компресија Регулирање на палење Поправка на разводник со регулација на палење Замена на бензинска пумпа Контрола и регулација на зазор на вентили Замена на клинест каиш Замена на пумпа за вода Замена на термостат Замена на систем за ладење Замена на систем за греење Поправка на динамо / алтернатор Поправка на фарови, трепкачи, позиционо светло Полнење на акумулатор Замена на ламела Нагодување на куплунг Поправка на сопирачки / замена на гуртни Замена на манжетни / полуосовини / јаболчици Замена на амортизер / лежиште на тркало Замена на црево во резервоар On-board дијагностика Овие сервисни услуги можете да ги користите во сите АМСМ бази за помош на пат низ Македонија. повеќе... Ако сте член на АМСМ и поседувате некој од АМСМ членските пакети (Classic, Europe Premium, Light или Business), сервисните услуги ги користите со 20% попуст, а бесплатно ги добивате следните сервисни услуги: контрола и регулација на фарови монтирање и замена на регистарски таблички замена на масло во моторот замена на масло во менувачот
 • company profile

  AMSM Help on road and information

  • Company introduction:АМСМ Услуги- Помош на пат (СПИ), преку обезбедување на патни информации и помош на пат, како на целата територија на РМ, така и надвор од неа, се грижи за безбедноста на сите моторизирани домашни и странски учесници во сообраќајот. ПАТНИ ИНФОРМАЦИИ (02/15 555)- патни информации вклучувајќи информации за состојбата и евентуалните застои на патиштата низ Републиката, информации за работа на пат, состојба на граничните премини и туристички информации за Македонија и за повеќе од 30 европски држави. ПОМОШ НА ПАТ (196)- стручна техничка помош 24/7 на самото место во случај на дефект на возилото, пренос на возилото во случај на дефект кој не може да се отстрани на лице место, во случај на сообраќајна незгода или друг вид на имобилизација, како и сервисни услуги. ИНФО ЛИНИЈА (02/3181-181)- Сите потребни информации во системот на АМСМ. АМСМ членовите имаат бројни бесплатни услуги и други бенефиции и попусти во АМСМ Услуги- Помош на пат (СПИ) Повеќе информации на www.amsmspi.mk
  • Contact Person Name:Благица
  • Address:ул.“М.Т Гологанов“ бр.51
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02) 3181-181; (02) 15-555, 196; (02) 3181104
  • Geo Location:Show  0231811810215555196023181104

  shopping assistance