00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

АМСМ Classic членство


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Classic членството е наменето за физички лица и Ви овозможува членските услуги да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило.
  Услугите вклучени во Classic членството можете да ги користите на целата територија на Република Македонија: бесплатно шлепување на возило во случај на сообраќајна незгода,бесплатно шлепување на возило во случај на дефект, бесплатно помош на пат, покривање на патни трошоци во случај на незгода или дефект,извлекување на возило, бесплатни сервисни акции: летна и зимска проверка на возило, травел инфо сет: патна карта, рута и информатор за земјата и за странство, Show your Card! попусти во Македонија, Европа, САД и Канада, АМСМ
  Партнер попусти во Македонија, членско списание „АМСМ Клуб Мобилити“,
  Попусти во системот на АМСМ: 5%-10% попуст на резервни делови, 20% попуст во АМСМ продавницата за автомобилска галантерија, 10% попуст на технички преглед, 20% попуст на сервисни услуги, Бесплатна зимска/летна проверка на возилото на членот.
  Како АМСМ член имате можност и за Кампинг картичка CCI за попуст во над 1100 кампови во цела Европа Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 21.728 ден.
 • company profile

  АМСМ Членство

  • Company introduction:Ако барате услуги кои ќе одговорат на Вашите специфични потреби и барања, тогаш сте на вистинското место. Без оглед дали сте возач или не, дали имате сопствен автомобил или не, дали имате 18 или 65 години, ќе најдете различни членски пакети, прилагодени на Вашите желби и потреби. Денес во АМСМ членуваат повеќе од 15.000 физички и над 5.000 правни лица, кои ја препознале привилигијата да се биде АМСМ член. Останува на Вас да изберете.
  • Contact Person Name:Снежана Костадиновска
  • Address:ул. “М.Т.Гологанов“ бр. 51
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02) 3181-108
  • Geo Location:Show  023181108

  shopping assistance