00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Зимски гуми Sava 205/60R16 92H ESKIMO HP 2

Зимски гуми Sava 205/60R16 92H ESKIMO HP 2

Цената е со вклучен ДДВ
3.540 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Зимски гуми 205/60R16 92H ESKIMO HP 2
 • Seller:Tranzit
 • company profile

  Tranzit

  • Company introduction:ТРАНЗИТ дооел e една од првите фирми во Македонија која се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на пневматици на територијата на Македонија. Формирана во 1993 година, денес ТРАНЗИТ дооел е овластен увозник за Македонија на пневматиците од програмата на GOODYEAR групацијата: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и Debica. Ја нудиме целокупната програма на патнички, полутеретни и теретни пневматици. Седиштето на компанијата е во Богданци каде имаме свои канцeларии и магацин, исто така функционираме и во Скопје со канцeларии, магацински простор и вулканизерски сервис. Поседуваме ISO сертификат за квалитет во работењето. Нашите вработени се вистински професионалци со долгогодишно искуство во продажбата на пневматици, обучувани во Goodyear Академијата, секогаш спремни да Ви помогнат во вистинскиот избор на пневматици за вашите возила. Брендовите на пневматици кои ги застапуваме се едни од најквалитетните, изработувани со врвна технологија, постојано тестирани и усовршувани. Ви стоиме на располагање за било какви информации околу пневматиците и нашата компанија.
  • Contact Person Name:Горан, Делчо
  • Address:ул.800 б.б., Индустриска
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075456284
  • Telephone #:075456284
  • Fax #:02 3117010
  • Year registered:1993
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:3.255 MKD

  Зимски гуми Sava 205/55R16 91H Eski ...

  Retail Price - VAT Included:3.618 MKD

  Зимски гуми Sava 225/45R17 91H ESKI ...

  Retail Price - VAT Included:4.164 MKD

  Зимски гуми 225/40R18 92V ESKIMO HP ...

  Retail Price - VAT Included:5.325 MKD

  Зимски гуми 245/40R18 97V ESKIMO HP ...

  Retail Price - VAT Included:2.914 MKD

  Зимски гуми Sava 205/55R16 91T ESKI ...

  Retail Price - VAT Included:3.960 MKD

  Зимски гуми Sava 225/45R17 91H Eksi ...
  075456284

  shopping assistance