00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Зимски гуми 175/65R14 82T VOYAGER SUM


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Зимски гуми 175/65R14 82T VOYAGER SUM
 • Seller:Tranzit
 • company profile

  Tranzit

  • Company introduction:ТРАНЗИТ дооел e една од првите фирми во Македонија која се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на пневматици на територијата на Македонија. Формирана во 1993 година, денес ТРАНЗИТ дооел е овластен увозник за Македонија на пневматиците од програмата на GOODYEAR групацијата: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и Debica. Ја нудиме целокупната програма на патнички, полутеретни и теретни пневматици. Седиштето на компанијата е во Богданци каде имаме свои канцeларии и магацин, исто така функционираме и во Скопје со канцeларии, магацински простор и вулканизерски сервис. Поседуваме ISO сертификат за квалитет во работењето. Нашите вработени се вистински професионалци со долгогодишно искуство во продажбата на пневматици, обучувани во Goodyear Академијата, секогаш спремни да Ви помогнат во вистинскиот избор на пневматици за вашите возила. Брендовите на пневматици кои ги застапуваме се едни од најквалитетните, изработувани со врвна технологија, постојано тестирани и усовршувани. Ви стоиме на располагање за било какви информации околу пневматиците и нашата компанија.
  • Contact Person Name:Горан, Делчо
  • Address:ул.800 б.б., Индустриска
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075456284
  • Telephone #:075456284
  • Fax #:02 3117010
  • Year registered:1993
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:2.356 MKD

  Зимски гуми Sava 175/65R14 82T ESKI ...

  30%save
  Retail Price - VAT Included:3.220 MKD 2.254 MKD

  Winter Tyres Dayton DW510E 175/65R ...

  30%save
  Retail Price - VAT Included:3.890 MKD 2.723 MKD

  Winter Tyres Firestone WH3 175/65R ...

  24%save
  Retail Price - VAT Included:3.013 MKD 2.260 MKD

  LASSA 175/65R14 82T SNOWAYS 4

  25%save
  Retail Price - VAT Included:2.800 MKD 2.100 MKD

  Winter tyres Starfire W200 175/65R1 ...

  25%save
  Retail Price - VAT Included:2.829 MKD 2.122 MKD

  LASSA 175/70R13 82T GREENWAYS
  075456284

  shopping assistance