Масло од коноп

Масло од коноп

 • Опис на производот : Маслото од коноп е растително масло со идеален однос на омега 3 и омега 6 масни киселини, оптимален однос 1/3 за човечкиот организам; -Содржи гама линолинска киселина која се покажа како совршена во спречување на болести на кожата (псоријаза, егезема, и малигни заболувања); -Го штити организмот од слободни радикали и канцерогени заболувања; -Се препорачува за луѓе склони кон алергии и за оние кои патат од целијакија бидејќи ја подобрува нивната здравствена состојба.
 • Цена со ДДВ : Дознај ја цената

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

ЦД-диет клуб Цвета Динева Цеце

 • Опис на компанијата : ЦЕНТАР ЗА ЗДРАВА ИСХРАНА: Намaлување и зголемување на телесна тежина Одржување на телесна тежина Со здрава храна до здрав организам (слабокрвност, нередовна менструација, кандида, колит, хелико бактерија, хипертнзија, анорексија, булимија ...)
 • Име на контакт лице : Бојка
 • Адреса : Васил Ѓоргов 18/4
 • Поштенски код : 1000
 • Град : Скопје , Македонија
 • Мобилен # : 078715720
 • Телефон # : 02-3221276/ 02-3214099
 • Гео локација : ПрикажиНАЈАВА
Заборавена лозинка

Инфо блок
 
 

 
 

 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888