Инхалатор со компресор (професионален) ISINEB

Инхалатор со компресор (професионален) ISINEB

 • Опис на производот : Пневматски инхалатор со компресор за професионална употреба за ефикасно и брза инхалација на лекови. Содржи маска за деца и за возрасни. Можност за подесување на големината на партиклите, капацитет од 12 ml.
 • Продавач : Промедика фарм
 • Достапност : Има во залиха
 • Земја на потекло : Италија
 • Гаранција : 1 година
 • Цена со ДДВ : 4,300 ден.

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Промедика фарм

 • Опис на компанијата : Аптеката Промедика фарм се бави со промет на мало со лекови, помошни лековити средства, превентивна стоматолошка програма, ортопедски медицински помагала вклучувајќи и продукти за инконтиненција, пелени за возрасни, влошки и подлоги за кревет; Продукти за третман и нега на стома, хронични рани и декубитуси и друго
 • Име на контакт лице : Вида Мијалковска
 • Тип на членство : KonektMAX 12
 • Адреса : ул. Св. Кирил и Методиј бр. 50, Скопје
 • Поштенски код : 1000
 • Град : Скопје , Македонија
 • Телефон # : ++ 389 (2) 3248448
 • Факс # : ++ 389 (2) 3248449
 • Гео локација : Прикажи

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најди го производот што ти треба
Инхалатор emed A440
Хромирани страни, простор за складирање на ацесориите, компресор со високи перформанси.
Систематски прегледи
Здравјето на вработените е од огромна важност за секоја компанија. Здравите и мотивирани вработени се еден од елементарните услови за успех на секоја компанија. Имајќи го во предвид хуманиот аспект на работењето, наша обврска и задача е прецизна оценка на работоспособноста на вработените и нивна заштита од професонални заболувања. Користејќи го огромното искуство на нашиот тим специјалисти по медицина на труд, со огромна посветеност и имплеменитирање на најновите пракси и протоколи од оваа област прават да сме доверлив и лојален партнер на голем број корисници и еден од пионерите на приватна пракса од областа на Медицина на труд во Македонија Контакт: Ул: Бојмија 1 мезанин 15,Скопје Одоговорно лице: Ирена Атанасова 2466-450, 078/466-422
Цитролинеа Макс за убавина и витка линија
Citrolinea Max од ESI е диететски додаток од растителни екстракти од портокал, гуарана, кола, зелен чај и Л-карнитин, корисен за контрола на телесната тежина. Здружена со нискокалорична диета и физичка активност го забрзува метаболизмот и стимулира топење на маснотиите претварајќи ги во енергија. Употреба: 2 таблети дневно. Пакување: 40 таблети

Грижа за здравје на MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО СРБИЈА

Find the product that you need
Massage devices Inada Sogno Dreamwave
The first Japanese massage chair new era. Designed to highlight your home decoration, office furniture Inada Sogno beyond the appearance of other chairs its harmonious lines, a compact shape and colorful and elegant design. INADA products are chairs of a new era, made ​​for each member of the family and all ages. Inada Sogno massage chair massage of the entire body intended for people of different ages. Contains five latest features, including "Sugi (touch therapists) / Shiatsu extraction functions-mashing", "The function of the entire hand massage", "The function of stretching the entire body", "New features of swinging" and "Youth Program" for users of 14 and more years. Enjoy your new massage chair and its functional design wraps your entire body. Equipped with the latest feature "air unit for neck and shoulder," Inada Sogno massage chair provides comfort that you have been waiting for.
Preparation for the vision OcuGuard Plus With Lutein / 60 capsules
OcuGuard Caps formula is designed to protect eye health , aid in the treatment and prevention of the occurrence of eye disease. It's a multivitamin - antioxidant supplement that contains all the necessary ingredients that are beneficial as a preventive tool and support for eye diseases . OcuGuard Plus provides a special combination of micronutrients essential for eye health : vitamins A , C, E and B -2, bioflavonoids , amino acid N- acetyl cysteine ​​, taurine and glutathione , including heliranog 25 mg Zinc (zinc picolinate ) per dose , selenium , chromium and blueberry extract . OcuGuard Plus With Lutein is improved formula enhanced antioxidant from the carotenoid family , Lutein , the most karetonoidu in fruits and vegetables , which is an integral part of the macula - the eye patches . Lutein contained in this product is extracted and refined from marigold protected patented process ( FloraGLO ® Marigold Flower Extract) . Recommended dosage: 2 capsules 2 times a day with breakfast and dinner.
Proteins Hyper Whey / 2,27 kg
Basic features - A formula with a small percentage of carbohydrates - Anabolic and anticatabolic effect - Accelerated protein synthesis - Shortened recovery time - Extremely tasty protein shake - The best possible amino acid profile - Loss of body weight

-50%

Eternal Young dnevna i nocna krema ...


Health Care Products on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

Find the product that you need
Health Care Products on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО АЛБАНИЈА

Find the product that you need
Mask Pluhuri - Blister Pako (5)
PERBERJA MATERIALE BIZTEX STANDARTET EUROPIANE / ISO EN 149:2001 + A1:2009 MASA dhe NGJYRA E Bardhe INFORAMCION i DETAJUAR Maska Pluhrit siguron mbrojtje nga irritimi i mbetjeve jo toksike dhe pluhrit. Efektive kunder poleneve dhe pluhrit shtepiak, maska ndaj pluhrit nuk eshte e certifikuar.
L-Carnitine Liquid Caps
L-Carnitine L:iquid Caps 500 ;
Kapele Mob PP (3000cope)
PERBERJA MATERIALE PP STANDARTET EUROPIANE / ISO 1. EN 340 MASA dhe NGJYRA E Bardhe-49cm Blu-49cm INFORAMCION i DETAJUAR E fryre per ruajtje eficente dhe me nje rrip koke elastik, D100 eshte shume i perdorurne ne ambjente te ndryshme duke perfshire proceset e ushqimit dhe manovrimin ne punet e laboatorit. E bere nga Polipropilin i holle dhe qepje rezistente te dyfishte.

Health Care Products on MarketKonekt.


НАЈАВА
Заборавена лозинка

ИНФО БЛОК
 
 
 
 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888