UMBRELLA Електронска цигара PRESTIGE ENERGY 1100mAh

UMBRELLA Електронска цигара PRESTIGE ENERGY 1100mAh

 • Опис на производот : UMBRELLA PRESTIGE ENERGY 1100mAh е најсилна електронска цигара од моделите на PRESTIGE. Се препорачува за НАЈСТРАСТВЕНИТЕ пушачи. Батеријата на овој модел долго трае, капациетот на резервоарот е 1,6ml. Карактеристики: Капацитет на атомизер: 35-40 капки течност. Траење на батеријата: до 2 дена користење. Полнење на батеријата: 3h. Содржина на пакувањето Електронска цигара: 1 парче, Адаптер за на ѕид: 1 парче, USB полнач : 1 парче. Течност Flavour Art: 10ml. Рок на испорака: 1 работен ден. Нарачки и прашања на телефон: 02/3230-941 и 072-230-106
 • Достапност : Има во залиха
 • Цена со ДДВ : 2,430 ден.

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Амбрела Корпорација

 • Опис на компанијата : Амбрела Корпорација доо е фирма за продажба и дистрибуција на електронски цигари во регионот која е основана во 2010 година. За три години на пазарот се изборивме за лидерска позиција во продажба и дистрибуција на електронски цигари со: - преку 600 овластени продажни места во регионот - шест специјализирани малопродажни места со комплетен асортиман во најголемите градови во Македонија, Србија, Босна и Црна Гора. Амбрела корпорација има единствен специјализиран сервисен центар во регионот.
 • Име на контакт лице : Мирјана
 • Адреса : Бул. Кочо Рацин бр. 14/3 Скопје, Опш. ЦЕНТАР
 • Поштенски код : 1000
 • Град : Скопје , Македонија
 • Мобилен # : +38972230107
 • Телефон # : +38923230941
 • Гео локација : Прикажи

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО СРБИЈА

Find the product that you need

ZIPPO ASHTRAY 12044

ZIPPO FUTROLA LPCBK

ZIPPO FUTROLA LPLBK


Cigarettes on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

Find the product that you need

Cricket lighters


Cigarettes on MarketKonekt.


НАЈАВА
Заборавена лозинка

ИНФО БЛОК
 
 
 
 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888