МЕБЕЛ
1 2 3 4 5 6  ... 17
Категорија : Најпопуларни категории: Мебел за дом, Гарнитури за седење, Оков за мебел, Базени, Други производи за безбедност и заштита
Попуст : Цена : Достапност : Подредување по :
▼ Сите филтри за напредно пребарување ▼
-15%

Гарнитура ПОЛАРНА НОЌ

Декоративни рачки со SWAROVSKI елем ...

Механизам за лизгачки врати SKM 60

Анатомска антибактериска перница

Влошка за прибор за јадење VJP50S ( ...

 • Опис на производот : Влошките за прибор за јадење се производ на реноми ...
 • Категорија : Додатоци за мебел
 • Достапност : Има во залиха
 • Компанија : Блажич
 • Земја на потекло : Италија
 • Цена со ДДВ : 330 ден.

Мебел за дневни соби

Кревет

БИРОСЕФ - СИГУРНОСНИ / БЛИНДИРАНИ В ...

-5%

Релакс топли лежалки

Аспиратори со 50% попуст

-20%

Гарнитура Клара (тросед , двосед и ...

 • Опис на производот : Гарнитура Клара. Можност за купување на парче. Дим ...
 • Достапност : По нарачка
 • Компанија : Технокооп
 • Земја на потекло : Македонија
 • Гаранција : 2 години
 • Цена со ДДВ : 48,800 ден. / 39,040 ден.
 • Минимална количина за нарачка : 1

Школски комплет

Мрежа + Еко кожна фотеља

Аголна гарнитура Пронто

-30%

Лежај ЛАЈК

 • Опис на производот : Лежај ЛАЈК со димензии 190/80, со можност за спиењ ...
 • Достапност : Има во залиха
 • Компанија : ОТО мебел маркет
 • Земја на потекло : Македонија
 • Гаранција : 1 година
 • Цена со ДДВ : 13,600 ден. / 9,520 ден.
 • Минимална количина за нарачка : 1

Страна 1 од 17, вкупно 251 производиследна


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Со MarketKonekt
купувачите
 
избираат производи од над 5.500 компании
 
најди го и ти производот што
ти е потребен
 

продавачите
 
промовираат производи
кон повеќе потрошувачи со помали трошоци
 
продавај повеќе и ти
 
 
 
1. регистирај ја компанијата 
 
 
 
2. објави производ
 
 

 
Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
 
MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња.
 
Огненка Георгиевска, менаџер
ТЕХНО АУТО, Скопје
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888