Свадбен костум

Свадбен костум


ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

5 ХЛ

 • Опис на компанијата : 5 X L Ceremony Wedding Suits - Машки одела за церемонии и свадби.
 • Тип на членство : Бесплатно членство
 • Адреса : DTC Mavrovka, prizemje lok.16
 • Град : Скопје , Македонија
 • Мобилен # : +389 70 59 76 27
 • Телефон # : + 389 2 31 21 597
 • Гео локација : Прикажи

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најди го производот што ти треба
-50%
Краток фустан - колекција „ЛИЛА“
Шик и урбан изглед. Фустан во изработка од висококвалитетно трико со интересен дезен. Ја следи линијата на телото со што придонесува вашиот изглед да биде уште поатрактивен. Купете online: http://elenaluka.mk/eshop/index.php?route=product/product&product_id=1039
Деловна облека за жени
Деловна облека и работни униформи за жени. Колекција од модна куќа "Women Manager". Вистинска пријателка за секоја урбана девојка.
-83%
КЛАСИЧНО САКО
Сако со класичен крој, шал-јака и џебови.

Detski frak

 • Компанија : 5 ХЛ
 • Цена со ДДВ : 6,000 ден.

Svadbeno odelo

 • Компанија : 5 ХЛ
 • Цена со ДДВ : 21,500 ден.

Свадбена облека и додатоци на MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

Find the product that you need
Wedding Apparel & Accessories on MarketKonekt.


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Со MarketKonekt
купувачите
 
избираат производи од над 5.500 компании
 
најди го и ти производот што
ти е потребен
 

продавачите
 
промовираат производи
кон повеќе потрошувачи со помали трошоци
 
продавај повеќе и ти
 
 
 
1. регистирај ја компанијата 
 
 
 
2. објави производ
 
 

 
Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
 
MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња.
 
Огненка Георгиевска, менаџер
ТЕХНО АУТО, Скопје
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888