00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Вода-Вода топлинска пумпа TERRA SW Complete


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Геотермална топлинска пумпа TERRA SW Complete (Вода-Вода) од австриската компанија IDM-Energiesysteme GmbH со висок COP од 6,27 гарантира ниска потрошувачка на енергија. * Греење, ладење и санитарна топла вода со еден систем * Греен капацитет од 7.11 до 21.50 kW * Регулирана HGL-Технологија за најголема удобност и издржливост на топлата вода * Систем за намалување на звук SRS за тивко работење * NAVIGATOR контрола за оптимизација на потрошувачката на енергија и удобност * Smart Grid способни: за интелигентна употреба на in-house фотоволтаичнa електрична енергија или поевтина цена за електрична енергија
  За дополнителни информации посетете не на www.eneks.mk
 • Земја на потекло:Австрија
 • профил на компанијата

  Енекс Гроуп Инженеринг

  • Опис на компанијата:Компанијата Енекс Гроуп Инженеринг на пазарот нуди еколошки и енергетски производи и системски решенија за греење, ладење и производство на санитарна топла вода како топлински пумпи и соларни системи. Компанијата Енекс е официјален и екслузивен застапник на територијата на Р.Македонија на австриските компании IDM-Energiesysteme GmbH за топлински пумпи и Sonnenkraft за соларни системи. Нашата мисија е да им понудиме на нашите клиенти еколошки и со врвен квалитет производи и системски решенија за греење, ладење и производство на топла вода, со високо ефикасно користење на обновливи енергии. Нашиот искусен тим нуди високо квалитетни услуги, техничка поддршка и обуки за нашите клиенти и соработници. За дополнителни информации посетете не на www.eneks.mk
  • Име на контакт лице:Дарко Јакимовски
  • Адреса:ул. Симеон Кавракиров бр.20-1/2
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:+38925110347
  • Локација на мапа:Прикажи  25110347

  корисничка поддршка