00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Меѓаши-Прва детска амбасада во светот

  • Опис на компанијата:Првата детска амбасада во светот-Меѓаши е интернационална НВО чија цел е заштита на децата и нивните права и зајакнување на НВО движењето за детските права. Основана на 29-ти април 1992 година, Меѓаши се залага за почитување на детскта личност преку почитување на детските права, застапување на детските интереси, поврзување на децата од различни средини и ги збогатува нивните животи со активности кои го прават детството сигурно и творечко. Исто така го зајакнува и НВО движењето за заштита на детските права во Република Македонија преку развивање на волонтерскиот пристап во своето работење и се грижи за спроведувањето на Конвенцијата за Правата на Детето. www.childrensembassy.org.mk info@childrensembassy.org.mk
  • Име на контакт лице:Жарко
  • Адреса:Коста Новаковиќ 22-а
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:071-399-079
  • Телефон #:022465316
  • Факс #:022465316
  • Година на регистрација:1992
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот75.00%
Број на производи22
Член од15 Ное, 2012
Последна промена10:17:59 , 29 Мар, 2018
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

MarketKonekt информации и помош при купување