kujni od iverka i medijapan

kujni od iverka i medijapan


ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Стоилков компани

  • Опис на компанијата : Фирмата е основана во октомври 2008 година и се занимава со производство на мебел по мерка,продажба на собни врати по мерка која вам ви одговара и продажба на трпезариски столици.Нудиме добар квалитет и изработка во најкус временски период со запазување на крајниот датум на испорака.Вашата идеја да го уредите вашиот дом може да биде реалност затоа тука сме ние да го направиме тоа.
  • Име на контакт лице : Игор
  • Адреса : Gorgi Kapcev 18
  • Поштенски број : 1000
  • Град : Скопје , Macedonia
  • Мобилен # : 070/750-296, 075/294-624, 078/839-856
  • Телефон # : 00 389 (0)2 2438 781
  • Година на регистрација : 2008
  • Локација на мапа : Прикажинајави се НАЈАВИ СЕ СО Facebook

Заборавена лозинка
Нов корисник? Регистрирај се

Инфо блок
 
 

 
 

 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
  • Тел. +389 (0)2 3177 888