-20%

TRODAT pecati

 • Опис на производот : Kompletna ponuda na pecati-20% namlaenie-besplatna dostava
 • Категорија : Печати
 • Продавач : Идеал Принт
 • Достапност : Има во залиха
 • Земја на потекло : Австрија
 • Гаранција : 3 години
 • Цена со ДДВ : 700 ден. / 560 ден.
 • Цена на големо без ДДВ : 900 ден.
 • Минимална количина за нарачка : 1

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Идеал Принт

 • Опис на компанијата : Izrabotka na pecati
 • Име на контакт лице : Трајче
 • Адреса : ul.Vera Jocic 12/49
 • Поштенски код : 1000
 • Град : Скопје , Македонија
 • Мобилен # : 00 389 71 212 574
 • Телефон # : 00 389 2 2783 482
 • Факс # : 00 389 2 2783 482
 • Гео локација : Прикажи

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најди го производот што ти треба
Хартија - Discovery 75 гр. А4
Белина 161 CIE/ISO стандард. Класа Б+ . Discovery обезбедува одлични перформанси на сите печатачи со 100% Квалитет. Шифра: 005980
Школски комплет
Училишни клупи и столчиња (сите димензии, боја по избор)
Фотокопирна хартија Multicopy
Фотокопирна хартија Multicopy: • А4 формат , 80 грама • А4 формат , 90 грама • А3 формат , 80 грама

Мастило за печат

Датумари

Перниче за печат

Colop - ДАТУМАР АВТОМАТСКИ


Печати на MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

Find the product that you need
Office Furniture EXPERT 2
Office Expert System is suitable for any office. The modules enable to make their own configuration to the needs of each client. Color: gray oak cocoa + / legs /. The desk is with metal legs that attach to the office furniture tailored look. Description: Low enclosed cabinet Module 1: Width: 80 cm; Depth: 37 cm; Height: 80 cm. 2 - Cabinet with shelf and two doors Module 2: Width: 80 cm; Depth: 37 cm; Height: 155 cm. 3 - Stand: Width: 80 cm; Depth: 35 cm; Height: 117 cm. 4 - Container: Width: 45 cm; Depth: 50 cm; Height: 58 cm. 5 - Desk: Width: 120 cm; Depth: 65 cm; Height: 75 cm. 6 - Stand for PC: Width: 24 cm; Depth: 42 cm; Height: 15 cm. Material - chipboard.

Stamps on MarketKonekt.


НАЈАВА
Заборавена лозинка

ИНФО БЛОК
 
 
 
 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888