Внатрешни врати

Внатрешни врати


ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Сибакс-мс

 • Опис на компанијата : Најголем и најквалитетен избор по најдобри цени и услови: Алуминиумски профили стандардни и со термички прекин, во разни бои по “РАЛ карта” и други типови на бои. Елоксираните се со квалитетна заштита од мин 18 микрони. Системи на Алуминиумски профили за - Прозорци и врати (отклопен, лизгачки, хармоника и други начини на отварање), - Фасадни-класични, полуструктурални и структурални (стандардни и со термички прекин), - Кровни фиксни и подвижни системи, - Стаклени и алуминиумски излози (фиксни и подвижни системи), - Ал.системи за стаклени градини, - Фасадни системи за засенчување. Висококвалитетен германски ПВЦ за прозорци и врати - "WINGO SYSTEMS" Механизми за автоматско (со сензор) отварање на лизгачки и отклопни влезни и внатрешни врати Поликарбонатни плочи “Еурокарб” со гаранција од 10 години и УВ заштита повеќеслојни, полни плочи како и системи за “клик клак” спојување на покриви, фасади итн. Внатрешни врати “Interno” со модерни и класични дизајни. Противпожарни и сигурносни – (ткн.”Блиндор”) влезни врати.Декоративни ПВЦ и Алуминумски исполни за врати со широк избор на дизајн.Равни ПВЦ панели за исполни во конструкции.Алуминумски лимови. Алуминиумски Ј’бонд композитни панели за обложување на фасади (ткн. ладни фасади), за надворешна и внатрешна употреба.Широк избор на Алуминиумски и Инокс ракохвати за врати.Ролетни и капаци со подвижни и фиксни жалузини за прозорци и врати. Комарници со вертикален, хоризонтален, лизгачки и лизгачко “плисе” начин на повлекување. Алуминиумски огради (балконски за скали итн.). Окови за Алуминумска столарија и ПВЦ столарија. Повратни механизми за затворање на отклопни и лизгачки врати.Подни амортизери за отварање на врати на надвор и на внатре.Антипаник систем за отварање. “Волцваген” (лизгачко-нагибни) системи за отварање. Сигурносни “Мулти лок” електрични и стандардни брави. Воздушни завеси.Техничка поддршка за разработка на документација и изработка на Ал.конструкции.
 • Име на контакт лице : Лидија
 • Тип на членство : Бесплатно членство
 • Адреса : Јадранска магистрала 18, Визбегово
 • Поштенски код : 1000
 • Град : Скопје , Македонија
 • Телефон # : 022650287
 • Факс # : 022654025
 • Гео локација : Прикажи

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најди го производот што ти треба
Соларна пумпа TIEMME
Соларна пумпа за соларни ситеми од Италијанскиот производител TIMME. Основни делови: 1.Пумпна станица 2. Електронски регулатор. Соларната пумпа се користи во главниот проток во соларните циркуларни системи и ги поврзува бојлерите со соларните колектори. Производител: TIEMME (Италија) .
Геотекстил Secutex®
СЕКЈУТЕКС е неткаен геотекстил пробушен со игли со синтетички сортирани влакна, некои производи дополнително пресувани, што се користи за сепарација, филтрирање, заштита и одвод. *Secutex® е мултифункционален: Secutex® геотекстилот се користи во многу полиња на градежништвото вклучително хидроинженерство, инженерство на депонии, изградба на патишта и тунели. Како слој за сепарација, Secutex® спречува поединечните и одвоените грануларни слоеви да се контаминираат меѓусебно. На тој начин, слоевите за полнење и основа ја одржуваат нивната цврстина во значително подолг временски период отколку што е на друг начин можно. Кога има слоеви со ситна почва до одводните слоеви кај проекти за изградба на автопати или железници, Secutex® функционира како филтер што ги спречува честичките ситна земја од миење и компромитирање на одводната способност на погрубите слоеви. Поместувањето на мали количини вода во проблематични подрачја е олеснето од страна на внатрешната Secutex® пропустливост. Secutex® неткаениот геотекстил со висока маса по единица површина, исто така, може да ги заштити геомембраните или цевките од механичко оштетување. Доколку е потребно, ткаен геотекстил може да се интегрира во матрицата на Secutex® за да ги распредели динамичките оптоварувања и на тој начин да ги зголеми своите заштитни способности. *Secutex® е безбеден: Secutex® е познат по својата долгорочна стабилност на филтерот и изведба на сепарација. Неговите својства за истегнување се крајно високи, така што се постигнува висока отпорност од оптоварувања од удари и притискања. За примена за заштита, Secutex® ги обезбедува неопходните фактори на безбедност, кога е произведен со доволна дебелина. Механичките својства на Secutex® - истегнување, отпорност од абење, отпорност од бодење со клип (CBR), и својата вкупна робустност - и нашето многугодишно искуство со геосинтетиката гарантира висок степен на безбедност. Соодветно избраните Secutex® геотексстили може безбедно да примат теши динамички оптоварувања и физички агресивни услови на почвата. Побарајте детали за класификацијата на робустноста на Secutex® геотекстилот. *Secutex® е економичен: Secutex® ги намалува условите за материјали за полнење и, според тоа, количината на ископ потребна за да се постигне даден профил. Значајни заштеди се забележани не само за градежните трошоци, туку и за трошоците за одржување. Secutex® нуди пониски градежни трошоци, пониски дополнителни трошоци, и повисока изведба. *Secutex® е едноставен: Со Secutex® може да се ракува и да се монтира на лице место многу лесно. Ролните, едноставно се распоредуваат на локацијата; не е потребна никаква специјална опрема. *Заклучок: При споредба со конвенционалните градежни методи, Secutex® постигнува успех. Неговата висока способност за истегнување и робустност го прават Secutex® крајно издржлив. Secutex® ги намалува градежните трошоци и трошоците за одржување, и има многубројни полиња на примена.
Поликолор Екстра боја
ПОЛИКОЛОР ЕКСТРА е бело акрилатно премазно средство на водена база, наменето за завршна заштита и декоративна обработка на внатрешни ѕидни површини. Може да се разреди со вода (до 20%), и да се нијансира со ПОЛИКОЛОР ПИГМЕНТ или со ОБОЕН ПОЛИКОЛОР. Пакување: 0.75л, 3л, 5л, 15л. Потрошувачка: 1л за околу 5м2 со две премачкувања. Складирање: Во сува просторија на температура од 5C до 35C. Рок на употреба: 18 месеци во оригиналното пакување. ДА СЕ ЧУВА ОД ЗАМРЗНУВАЊЕ.

Алуминиумска браварија на MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО СРБИЈА

Find the product that you need
Prefabricated houses - Gr 108
1 Entry 2.17 m2 2 Windshield 3.02 m2 3 Lobby 5.11 m2 4 Living area 28.63 m2 5 Kitchen 7.32 m2 6 Storeroom 2.64 m2 7 WC 2.35 m2 8 Lobby 5.11 m2 9 Room 12.32 m2 10 rooms 12,74 m2 11 Study 5.94 m2 12 Bathroom 4.38 m2 13 Terrace 7.32 m2 Total net P 96.45 m2
Stone fences
LEGI stone fence with its subtle looks archives modern architectural requirements. Superior stability and longevity with a design that meets the high standards of modern consumers, are the main features of our system LEGI stone fence. With LEGI stone fence can enclose space like a garden, yard, house, office building (depending on the needs of the client, the fence can be installed and elsewhere), which apart from the practical solutions you get a unique decoration. The variety of different types of stone in various layers creates a wealth of design options. All of your property remains available for other uses on account of the small amount of space needed in terms of depth (25 cm). If there is a height difference of soil they can be equated with or variable setting fence pole or with special network elements. In double posts set in individual foundations with grilles elements mounted on both sides, which, combined with additional spacers, results in a special kind of stable property fencing. The visual demarcation of public space also provides a considerable reduction in noise pollution. The LEGI stone fence is excellent for growing creeping plants and creates valuable ecological islands through hollow spaces permeable to water and air. For the preparation of the stone fence is used one of the following two types of posts: - The classic double LEGI FIL posts - The classic double LEGI FIT posts As additional protection, at the beginning and at the end of the fence segments, is using the final special posts, that have vertical safety wire to prevent erosion of the stone fence. LEGI stone wall is compatible with all LEGI-fence systems. These models of fence are made only in hot galvanized condition. All steel parts are after processing hot-dip galvanized according to DIN EN ISO 1461 European standard.
Prefabricated houses -GR 92
1 Entry 1.48 m2 2 Windshield 4.95 m2 3 Lobby 3.30 m2 4 Living area 20.00 m2 5 Study 7.03 m2 6 Kitchen 8.03 m2 7 Storeroom 2.42 m2 8 rooms 15,33 m2 9 Room 10.54 m2 10 Bathroom 4.10 m2 11 Terrace 6.38 m2

PVC portals

Inoxa rukohvat za vrata RI-530

 • Company : Inoxal
 • Price VAT Included : 10,999 RSD

Aluminium Products on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

Find the product that you need
Prefabricated house - Camping Bungalow container B25
Camping bungalow with slanted roofing line with a living area of 25м2. Designed with a living room, kitchen area, and 1 bedroom, a bathroom with shower. Fully Equipped with water, sewage and electrical system all ready to go. Laminated doors. On the flooring terracotta, granite stone and/or wood layer parquet. Bathroom floor and wall with the option of tiles or vinyl and paneled/lining ceiling. Electrical plugs, hanging light, kitchen cabinets and fully equipped bathroom with sink and commode. Height inside standard 250 cm.
Kitchen corner Brio
The kitchen has two chests. Convenience, comfort and practicality, suitable for any kitchen. Material: chipboard + fabric, size: 163/123/82 cm.
Wallpaper Merian
Textile House Sonny-M offers murals that feature high quality and incredible variety. Excellent light resistance, the models are divided into three basic sizes and numbering 10 decor. 8 parts - measuring 368 x 254 cm, 388 x 270 cm, 4 parts - measuring 270 x 194 cm, 194 x 270 cm, 2-part - with dimensions 81 x 270 cm.

Aluminium Products on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО АЛБАНИЈА

Find the product that you need
Ashensore PLATFORMA
Impiantët PIATTAFORMA janë një zgjidhje ideale për rezidenca private, ndërtesa publike si shkolla, dyqane etj., dhe mund të instalohen si jashtë ashtu edhe brenda ndërtesës. Dyert hapen automatikisht në momentin e thirrjes. Një prekje e lehtë mbi butonin e kabinës së ashensorit dhe ai operon pa qënë nevoja që përdoruesi ta mbajë të shtypur gjatë.
TULLA TE LEHTESUARA NDARESE
Dimensioni cm Gjeresi Spessore Lartesi Altezza Gjatesi Larghezza 12 20 25 E LEHTESUAR ndarese me 10 bira Nr. i copeve per: Nr. pezzi per: Pesha: Peso: Kg m3 m2 Palete Pacco Per cope Per pezzo Per palete Per pacco 166 20 160 4 640
Kompensate
Kompensata eshte nje tip druri i bere nga faqe te holla prej druri te ngjituara bashke me kende te drejta per nje force me te madhe.

Aluminium Products on MarketKonekt.


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Со MarketKonekt
купувачите
 
избираат производи од над 5.500 компании
 
најди го и ти производот што
ти е потребен
 

продавачите
 
промовираат производи
кон повеќе потрошувачи со помали трошоци
 
продавај повеќе и ти
 
 
 
1. регистирај ја компанијата 
 
 
 
2. објави производ
 
 

 
Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
 
MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња.
 
Огненка Георгиевска, менаџер
ТЕХНО АУТО, Скопје
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888