Гони-текс

  • Опис на компанијата : Не препознаваат по нашите производи: прекрасни памучни постелнини,прекривки,јоргани, перници со силиконски снегулки и по нашиот квалитет и дизајн. Не препознаваат по “ЛИНЕНС-ИН” светски познатиот бранд на ГОНИ ТЕКС. ГОНИ ТЕКС е и прв производител на еко-вата и силиконски снегулки, производи кои имаат широка примена во текстилната индустрија како и индустријата за производство на Мебел. На нашите коминтенти им овозможуваме комплетна услуга на штепување на еко-вата, на најсовремени штеп машини. Еден од најпродаваните и најпознати наши производи се прекривките познати како “Ластичарки”. Екипата на ГОНИ ТЕКС врши комплетна услуга, од земање мерки, конфекција и монтажа на истите. Покрај текстилот за домаќинство, посебно внимание би посветиле на хотелскиот програм
  • Име на контакт лице : Продажба
  • Адреса : Борис Трајковски б.б. (Првомајска)
  • Поштенски број : 1000
  • Град : Скопје , Macedonia
  • Телефон # : 02/2720150
  • Факс # : 02/2728662
  • Локација на мапа : Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот67.74%
Број на производи92
Член од04 Мар, 2013


најави се НАЈАВИ СЕ СО Facebook

Заборавена лозинка
Нов корисник? Регистрирај се

Инфо блок
 
 

 
 

 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
  • Тел. +389 (0)2 3177 888