00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN клима уред - COMFORT FTX35J3/RX35K


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот: •A++/А+ енергетска класа
  • WiFi адаптер за "on-line" контрола ( опција )
  • DC Инвертер технологија со којa се постигнува заштеда на енергија и пари
  • Работно подрачје од -15 до + 46 ◦С.
  • SCOP до 4.10
  •SEER до 6.10
  • капацитет на греење max. до 4,8 kW
  • капацитет на ладење max. до 3,8 kW
  • Исклучително тивок режим на работа
  • Фотокаталитички филтер од титан-апатит – до 97% прочистен воздухот од прашина,полен, бактерии и непријатни мириси.
  • COMFORT- режим на работа со кој се спречува топлиот/ладниот воздух дирекно да се насочува кон телото.
  • Заштедата на енергија е само една од предностите на оваа единица. Во текот на “stand by” начин на работа потрошувачката на енергија се намалува од 10W до 2W.
  • Обезбеден сервис, EUROVENTсертификат.

 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Земја на потекло:Чешка Република
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ul. 164, br 46a
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075214888
  • Телефон #:02/3109949
  • Факс #:02/3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt информации и помош при купување