Солопром

  • Опис на компанијата : Солопром е компанија која работи на големо продажба и мало продажба на ексклузивни материјали за кујни и ентериери. Солопром е пионир во снабдување на градот Скопје со репроматеријали за столарски работи. Основана е и отпочнува со работа на 15.10.1991.
  • Име на контакт лице : Дејан
  • Тип на членство : KonektMAX 12
  • Адреса : Душко Поповиќ бр. 1
  • Поштенски код : 1000
  • Град : Скопје , Македонија
  • Телефон # : + 389 (0)2 2614030; 2628870
  • Факс # : + 389 (02)2 600017
  • Гео локација : Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот70.97%
Ја следат11
Број на производи362
Член од01 Јул, 2011


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Со MarketKonekt
купувачите
 
избираат производи од над 5.500 компании
 
најди го и ти производот што
ти е потребен
 

продавачите
 
промовираат производи
кон повеќе потрошувачи со помали трошоци
 
продавај повеќе и ти
 
 
 
1. регистирај ја компанијата 
 
 
 
2. објави производ
 
 

 
Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
 
MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња.
 
Огненка Георгиевска, менаџер
ТЕХНО АУТО, Скопје
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
  • Тел. +389 (0)2 3177 888