Симпо

 • Опис на компанијата : Симпо ДОО Скопје е официјален претставник на најголемиот производител на мебел на Балканот – "СИМПО" Врање (Р.Србија). Мебелот на "СИМПО' е присутен на македонскиот пазар од 1971 год. и веруваме дека секое семејство во Македонија имало прилика да користи барем едно парче мебел од "СИМПО". Со своите специјализирани фабрики, стручен тим и долгогодишно искуство во производство на мебел, Ви нудиме разноврсен асортиман: гарнитури во мебел-штоф, еко-кожа и природна кожа во повеќе квалитети, компонибилни програми, спални и детски соби, трпезарии, мебел на парче, најразновидни лежаи, душеци од новата генерација, прекривачи, анатомски и антиалергиски перници, волнени теписи рачно изработени или тафтувани и др. Капацитетот и високата специјализираност на 80 мали, средни и големи фирми во склоп на компанијата "СИМПО" ни овозможуваат комплетно опремување на хотелски објекти со капацитет и до 2000 соби. Секогаш сме во тек со современите трендови во светот, но и фактор во креирање на стилот на овие простори. Освен во Европските земји, Блискиот Исток, Азија, Америка, Канада и Австралија, во каталозите на најпознати трговци со мебел : "Roche Bobois", "Semeraro"…, мебелот на СИМПО можете да го видите и купите во 11 салони низ Македонија, и тоа: два во Скопје – Карпош и Црниче, како и салони во Тетово, Охрид, Велес, Прилеп, Битола, Струмица, Куманово, Гостивар и Кавадарци. Секогаш сме тука за Вас, СИМПО - Ваш пријател во домот!
 • Име на контакт лице : Продажба
 • Тип на членство : Бесплатно членство
 • Адреса : ул Народен фронт бр 19
 • Поштенски код : 1000
 • Град : Скопје , Македонија
 • Телефон # : 000 389 (0)2 3131 255
 • Факс # : 000 389 (0)2 3117 142
 • Година на регистрација : 1971
 • Гео локација : Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот79.31%
Ја следат3
Број на производи40
Член од06 Апр, 2012


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Со MarketKonekt
купувачите
 
избираат производи од над 5.500 компании
 
најди го и ти производот што
ти е потребен
 

продавачите
 
промовираат производи
кон повеќе потрошувачи со помали трошоци
 
продавај повеќе и ти
 
 
 
1. регистирај ја компанијата 
 
 
 
2. објави производ
 
 

 
Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
 
MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња.
 
Огненка Георгиевска, менаџер
ТЕХНО АУТО, Скопје
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888