00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Vitrina

  • Company introduction:Витрина е создадена да биде креативно место, во јадротот на Скопје, за инспирација и реализација на креативноста на Архитектите и Дизајнерите на уникатни ентериери од висока класа и проекти со поголем обем. Витрина е проект во кој се застапени 25 Европски добавувачи, производители на Високо квалитетни и екслузивнни материјали за производство на мебел и оплеменување на просторот. Премиум Изложбен простор, во Градскиот Трговски Центар, на прв кат од страната на жена парк, во кој се наоѓа лагер колекцијата, простор кој нуди можност за одржување на средби со Вашите инвеститори, близок контакт со материјалите и Конференциска просторија, во која, по договор, би можеле да се изврши сооодветна презентација на Вашите проекти. Системот на производи кои Витрина го застапува е дефиниран со следните карактеристики: Квалитет, уникатност, долготрајност и висока естетика.
  • Contact Person Name:Наде, Гоце
  • Address:ГТЦ кат 1 лам.6 лок.301
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023231224
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products210
Member since27 Jan, 2014
Last activity13:34:25 , 19 Sep, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance