00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Battery charger VCB 6E/18S

Battery charger VCB 6E/18S

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Code: 017 030/016 432
  Power: 230 V/50 Hz
  Charging voltage:
  6/12 V; 20-75 Ah / 10 A
  12/24 V; 60-150 Ah / 30 A
  Weight: 3.0 / 7.9 kg
 • company profile

  Tehno geneks

  • Company introduction:ТЕХНО ГЕНЕКС е приватна трговска компанија основана 2002 год. со седиште во Скопје. Основната дејност е увоз, продажба на големо и дистрибуција на техничка стока. Дистрибуцијата се врши од централниот магацин во Скопје. Застапен е широк асортиман на производи за домаќинството и за индустријата. Компанијата е генерален застапник за Р.Македонија за познатите брендови AL-KO Аустриа, Linea и Villager. Постигнавме добра понуда, разноврсност, сигурна и брза услуга.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:Перо Наков б.б., магацин на Караорман
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 317 465
  • Telephone #:02 2551801
  • Fax #:02 2520176
  • Year registered:2002
  • Geo Location:Show
  20%save
  Retail Price - VAT Included:4.400 MKD 3.500 MKD

  Battery charger VCB 18S

  27%save
  Retail Price - VAT Included:2.200 MKD 1.600 MKD

  Battery charger VCB 6E

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Battery Chargers

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Battery Chargers

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Battery Chargers
  02/3177-888

  shopping assistance