00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Tehno geneks

Tehno geneks

ТЕХНО ГЕНЕКС е приватна трговска компанија основана 2002 год. со седиште во Скопје. Основната дејност е увоз, продажба на големо и дистрибуција на техничка стока. Дистрибуцијата се врши од централниот магацин во Скопје. Застапен е широк асортиман на производи за домаќинството и за индустријата. Компанијата ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
10%save
Retail Price - VAT Included:15.840 MKD 14.200 MKD

Тенда Панама

10%save
Retail Price - VAT Included:4.700 MKD 4.230 MKD

Electric lawn mower AL-KO CLASSIC 3 ...

Retail Price - VAT Included:16.800 MKD

Petrol lawn mower AL-KO Highline 46 ...

18%save
Retail Price - VAT Included:4.400 MKD 3.600 MKD

Battery charger VCB 18S

50%save
Retail Price - VAT Included:15.000 MKD 7.500 MKD

Electric snow thrower VILLAGER VEST ...

33%save
Retail Price - VAT Included:53.625 MKD 35.929 MKD

Petrol snow thrower VILLAGER VST 65

Retail Price - VAT Included:7.500 MKD

Boost pump VGP 800

Retail Price - VAT Included:8.500 MKD

Chainsaw VGS 16 S / 20 S

Retail Price - VAT Included:109.000 MKD

Tractor VT 980

Retail Price - VAT Included:119.000 MKD

Tractor VT 840

Retail Price - VAT Included:5.700 MKD

Електрична Косилка Villy 1200 P

6%save
Retail Price - VAT Included:15.280 MKD 14.300 MKD

Тенда Панама

14%save
Retail Price - VAT Included:7.000 MKD 5.990 MKD

Тенда Панама

Retail Price - VAT Included:7.750 MKD

Електрична Косилка Villy 1200 P

Retail Price - VAT Included:9.900 MKD

Електрична Косилка Villy 1200 P

Retail Price - VAT Included:9.390 MKD

Електрична Косилка Villy 1200 P


next
Page 1 of 4, total 57 products


070/287-777

shopping assistance