00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Simple.

  • Company introduction:Simple. произведува и нуди нишка производи кои го запознаваат вашиот дом со квалитет, единствен стил и тренд. Посветени сме кон развивање на највисоко квалитетни, ексклузивно дизајнирани производи кои најважно од се, се 100% еколошки и органски. Дизајнерски парчиња кои не се штетни ниту за Вас, ниту за околината. Во Simple. – креираме добро
  • Contact Person Name:Ана
  • Address:Максим Горки 8-1/7
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:071302976

Images

Logo

Other

Company profile complete59.38%
Number of products9
Member since09 Feb, 2017
Last activity11:07:11 , 28 Mar, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance