00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Alarm System

18%save

Alarm System

8.000 MKD 6.560 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Заштитете го Вашиот бизнис од провална кражба со алармен систем.
  Во системот се вклучени:
  • Контролен панел PARADOX SP4000
  • Tастатура за активација на системот K636
  • Метална кутија Paradox 11x11x3
  • Два детектори за движење Paradox 476
  • внатрешна сирена 747
  • батерија 12V / 4Ah
  • трансформатор 30VA
 • Availability:Contact
 • company profile

  Wizard Systems

  • Company introduction:ДТУ Визард Системи ДООЕЛ Скопје е компанија која се занимава со продажба, инсталација, одржување и консултации за безбедносни системи: •видео надзор •алармни системи и радио врски •детекција и дојава на пожар •контрола на пристап и евиденција на работно време •автоматика за врати, рампи и паркинг системи •домофонија и видеодомофонија •ИТ и мрежни системи •банкарска опрема •специјални сигурносни производи ДТУ Визард Системи ДООЕЛ е сертифицирана компанија со имплементирани стандарди: •ISO 9001:2008 (ISO стандард за управување со квалитет) •ISO 14001:2004 (ISO стандард за управување со животната средина) •Поседува ЛИЦЕНЦА ЗА ТЕХНИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ издадена од МВР на Р. Македонија за вршење на приватно обезбедување во вид на давање на услуги врз основа на исполнети услови од член 13 од Законот за приватно обезбедување. •Поседува специјално ОВЛАСТУВАЊЕ од Дирекција за заштита и спасување при влада на Р. Македонија за одржување и сервисирање на стабилни инсталации за откривање, јавување и гасење на пожари и откривање на експлозивни смеси. •Поседува специјализиран и обучен кадар за работа со безбедносни системи и техничко обезбедување. Високостручниот кадар кој преку тековни конференции, семинари за обука и тренинзи е оспособен за одржување на сите напредни системи што ги нуди на пазарот. ДОЛГОГОДИШНИ ПАРТНЕРИ И СОРАБОТНИЦИ:JVC,Mobotix,Paradox Security Systems, Samsung,Planet,Surveon,Vacron,Acti, EyeView,Inim,Unipos,Inova,Beninca,Zhudele,Soyal, HIKVISION,DAHUA,SPINNAKER i dr.
  • Contact Person Name:Виолета Мирческа
  • Address:ул. Црноризец Храбар бр. 32
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00389 (0)2 2469 999
  • Year registered:2006
  • Total employees:20
  • Export percentage:30
  • Geo Location:Show
  11%save
  Retail Price - VAT Included:9.500 MKD 8.455 MKD

  АЛАРМЕН СИСТЕМ PARADOX SP4000

  Retail Price - VAT Included:9.000 MKD

  Алармен систем
  070/287-777

  shopping assistance